Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

23. 09. 2024. 18:12 >> 18:12
1
Čitaj mi:

"u panici da će njegovi birači kazniti"

DPS: Mandić prkosi EK, manipuliše dvojnim državljanstvom

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) saopštili su da je očigledno da u redovima vladajuće većine vlada velika panika pred podgoričke izbore.

"U prilog takvoj tvrdnji ide i promotivni spot Andrije Mandića za lokalne izbore u Podgorici u kojem on obećava građanima da će se “zalagati za dvojno državljanstvo”?! Kome se to Mandić obraća i u kakvoj su vezi državljanstvo i lokalni problemi u glavnom gradu? Kakva je to muka natjerala Mandića da, u posljednjoj nedjelji pred podgoričke izbore, pokaže svoje pravo lice i otvoreno ignoriše upozorenje Evropske komisije koja je poručila našim vlastima da ne potežu ovo pitanje, jer to može da ugrozi bezbjednost EU?", saopštili su iz DPS-a.

Jasno je, dodaju, da je "Mandića natjerao strah od lošeg izbornog rezultata da potegne pitanje kojim pokušava da manipuliše svojim biračima".

"Sa toliko političkog iskustva svjestan je kazne koju mu mnogi od njih spremaju jer se, samo zarad fotelje, odrekao svojih programskih principa, a nedavno i majke Rusije. Iako je danas, u jednom javnom nastupu, kazao da fotelju ne da ni po koju cijenu, makar njegova većina doživjela brodolom na podgoričkim izborima, poručujemo mu da smo i druge zaljubljenike u skupštinski mobilijar iz fotelje izbacivali, pa ćemo i njega uskoro", zaključili su iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се