Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B. [ Nova M/ Standard ]

02. 10. 2024. 21:03 >> 21:05
5

Abazović

Neću sa DPS-om, PES i Demokrate me neće ucjenjivati

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je kako su dobili ono što su željeli na podgoričkim izborima - a to je da odlučuju o daljem razvoju Podgorice.

Rezultati koalicije “Za bolju Podgoricu”, kako je on kazao, nešto je manji od očekivanja, ali ostvarili su ono što su željeli.

“A to je da odlučujemo o daljem razvoju Podgorice. Mislim da treba da budemo zadovoljni”, istakao je on, gostujući na Novoj M.

Smatra kako u kampanji nijesu zakazali ni on ni predsjednik države Jakov Milatović.

“Šezdeset odsto građana Podgorice želi promjene. Sve lažavine oko Veljeg brda, sve o Evropi sad 2, o penzijama, Sen Tropeu, ašovima i auto-putu nije moglo da skupi više od 21 odsto”, rekao je on.

Rekao je da ne zna šta hoće PES i Demokrate

“Traže li krivca u nosiocu koji je došao iz štaba DPS-a, ne znam, nijesam ovdje da komentarišem njihov rezultat. Mujović je rekao u kampanji da ne želi da pravi sa nama koaliciju. Sa kim će ako neće sa nama? Da neće da se vrati u štab DPS-a”, upitao je Abazović.

Za ZBCG je poručio da ga uopšte ne zanima šta oni pričaju, te da oni love u mutnom otkad zna za njih.

“Mi DF-u ne dugujemo ništa. Neka se ne pozivaju na 30. avgust ništa. Sad su se sjetili 30. avgusta, kad su im fotelje u pitanju”, dodao je Abazović ističući da su Demokrate svoju sudbinu vezale za PES.

“Vidjeli smo ih u Budvi, pa u Podgorici”, istakao je Abazović.

Kaže kako je Milo Đukanović “instalirao korisne idiote u Vladu”.

“Kad smo kod DPS-a, stvorila se fama da su dobili više nego što se očekivalo, oni su slavili i pjevali… Da je ovakva Vlada, a da sam ja Milo Đukanović svaki dan bih organizovao žurke. Čovjek je instalirao korisne idiote u Vladu. On će stalno da raste uz pomoć Spajića, Bečića i Mandića“, ocijenio je Abazović.

Na pitanje hoće li sa DPS-om, odgovorio je da neće.

“Ne. Ja sam DPS srušio kad je bilo najteže. Ali mene PES i Demokrate ucjenjivati neće. Neće Mandić komandovati sa mnom kao sa Spajićem i Bečićem. Daćemo im mogućnost kako mislimo da formiramo građansku opciju, a ako neće – doviđenja, neka prave vlast sa kim hoće”, kazao je Abazović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се