Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.Lj.

24. 09. 2024. 11:32 >> 12:19
3
Čitaj mi:

RAKČEVIĆ najavio krivičnu

"PES zloupotrijebio institucije, ovo ni DPS nije radio"

Nosilac liste liste "Za bolju Podgoricu - Jakov Milatović" Luka Rakčević kazao je da je PES zloupotrijebio institucije i lične podatke i na taj način nanio štetu njegovoj porodici, kako bi ga diskreditovali na lokalnim izborima. Poručio je da će podnijeti krivičnu prijavu, a da će novac od presude dati u dobrotvorne svrhe. Lider GP URA Dritan Abazović kazao je da treba da se otkrije ko je dao lične podatke čovjeka koji nosi isto ime kao otac Luke Rakčevića. Predsjednik Jakov Milatović kazao je da građani svjedoče brutalnoj zloupotrebi vlasti pred lokalne izbore.

Rakčević je kazao da su sazvali konferenciju zbog lažnih vijesti koje su PES i Demokrate objavili o njegovom ocu, a što se ispostavilo neistinitim, jer su se podaci odnosili na drugu osobu sa istim imenom i prezimenom. 

„Zloupotrebom podataka nije se bavila DPS na vrhuncu svoje moći“, kazao je Rakčević.

Sa njim je saglasan i Abazović.  Rakčević kaže da osoba čije su lične podatke objavli mediji, nijesu podaci njegovog oca.

„Neizmjermo sam ponosan na svog oca Gorana Rakčevića koji je za 35 godina dao milione za porez ovoj državi, koji  nikada nije dozvolio da njegovim radnicima dan kasne plate. Neizmjerno sam ponosan na svog brata Nemanju koji je pilot“, kazao je Rakčević.

Istakao je da će "takvo ponašanje PES-a i Saše Mujovića imati još svega nekoliko dana da, zloupotrebljavaju institucije".

„Mislim da je vrijeme da za takvo ponašanje kažemo dosta“, kazao je Rakčević.

Poručio je da će podnijeti krivičnu prijavu, a da će novac od presude dati u dobrotvorne svrhe.

Lider GP URA Dritan Abazović izjavio je da ako budu ćutali na ovakve zloupotrebe da će stati rame uz rame sa onima koji, kako je rekao, promovišu nemoral.

"Želim da istaknem da će im 29. septembar pokazati da im je ovo najveća greška u kampanji“, kazao je Abazović.

Predsjednik Jakov Milatović kazao je da je ovdje slučaj o zloupotrebi i dezinformacijama o nečijoj porodici, te da je riječ o krivičnom djelu. 

"Građani Crne Gore nijesu glasali za nastavak zloupotreba, vrijeme je da se odupremo politici manipulacija. Ja politiku vidim drugačije", kazao je on. 

Poručio je da politika nije diskreditacija nečije porodice. 

Milatović je rekao da svjedočimo brutalnoj zloupotrebi vlasti i politizaciji Vojske Crne Gore pred izbore.  

"Naš cilj je zadovoljan građanin, a ne podmiren političar", rekao je on. 

Poručio je da se za gradonačelnika bira neko ko voli Podgoricu, ko zna svaku ulicu, kome će Podgorica biti cilj, a ne odskočna daska. 

"Mislim da bi moje neučestvovanje i ćutanje na izborima bilo zloupotreba položaja", rekao je Milatović. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се