Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

22. 09. 2024. 21:50 >> 21:51
Čitaj mi:

1.cfl

Poker Budućnosti, Dečić osvojio Petrovac i preuzeo 2. mjesto

Vodeći timovi Prve fudbalske lige Crne Gore ostvarili su pobjede u 8. kolu - Budućnost je bila ubjedljiva protiv Jedinstva, Dečić je minimalnim rezultatom savladao Petrovac, dok je Sutjeska u finišu došla do trijumfa protiv Jezera.

Budućnost je bez problema došla do nova tri boda - sigurna pobjeda protiv Jedinstva 4:0 i to na prvom meču na stadionu pod Goricom ove sezone u domaćem šampionatu.

Poveli su domaći u 21. minutu kada je Andrija Pavlović pogodio za 1:0. Isti igrač bio je siguran i sa bijele tačke u 50. minutu za 2:0. Samo tri minuta kasnije Bošnjak je zatresao svoju mrežu i već tada je bilo jasno da će "plavi" doći do trijumfa. Pobjedu je potvrdio Bojović u 94. minutu.

U ne toliko zanimljivom meču Dečić je uspio da savlada Petrovac u gostima 1:0 - gol odluke postigao je Amir Kajević u 62. minutu. Ovom pobjedom Tuzani su preuzeli 2. mjesto na tabeli domaćeg šampionata.

Sutjeska je vezala i drugi trijumf od kada se na klupu vratio Milija Savović - Nikšićani su u posljednjim minutima došli do pobjede protiv Jezera 2:1.

Poveli su domaći u 20. minutu novim golom Vaska Kalezića. Nije bilo mnogo uzbuđenja do 69. minuta kada je ekipa iz Plava uspjela da dođe do izjednačenja - Milivoje Raičević je u primanju izbacio Nemanju Đurovića, prebacio loptu na lijevu nogu i jakim udarcem rutinski savladao golmana Sutjeske Vladana Giljena u 69. minutu. Nije htio da slavi gol, jer je sa Nikšićanima osvojio titulu.

Rezervista Ivan Vukčević donio je novu prednost i kako se ispostavilo pobjedu timu iz Nikšića - prihvatio je loptu u šesnaestercu Jezera i pogodio suprotni ugao.

Bokelj je došao do pobjede nakon četiri kola, slavili su Kotorani u primorskom okršaju protiv Mornara 2:0.

Domaći su do prednosti došli u finišu prvog poluvremena - Dejan Pepić je izveo korner, lopta pogodila u leđa Žarka Vilotijevića, a sa metar je u mrežu Barana ubacio Vasilije Čavor.

Pitanje pobjednika riješeno je u 56. minutu - opet u centru pažnje tri ista igrača kao kod prvog gola - Vasilije Čavor je sjajno prebacio loptu Dejanu Pepiću, on je produžio do Žarka Vilotijevića, koji je pogodio.

U premijernom meču ove runde nije bilo golova - Arsenal i Otrant su osvojili po bod u Tivtu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније