Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

06. 10. 2024. 23:30 >> 23:30
Čitaj mi:

SERIJA A

Fioretina srušila Milan: "Hobotnica" De Hea odbranio dva penala

Fudbaleri Fiorentine pobijedili su Milan u posjednjem meču sedmog kola Serije A 2:1.

Apsolutni heroj "Viole" je španski golman David de Hea.

On je na ovom meču "skinuo" dva penala ekipi Milana, jedan Teu Ernandesu, jedan Temiju Ejbrahamu.

I njegov kolega na golu Milana je stigao da odbrani i sam penal, koji je izveo Moize Kin.

Dakle sa tri penala na meču i ni jednim iskorištenim, fudbaleri Fiorentine i Milana su pružili dobru zabavu svim navijačima na "Artemio Frankiju".

Fiorentina je imala prva priliku da pogodi sa bijele tačke kada je u 20. minutu nakon gledanja VAR-a sudija Luka Paireto procjenio da je Ernades oborio Doda i pokazao na penal.

Kin je preuzeo odgovornost, ali udarac nije bio dobar i Menjan mu je odbranio šut, tako što mu je bukvalno uhvatio "živu loptu".

Fiorentina ipak prva stiže do gola i to preko fudbalera koji se nalazi na pozajmici upravo iz Milana.

Jasin Adli je sjajno šutirao sa lijeve strane i pogodio mrežu svog i dalje aktuelnog tima. Francuz nije htio da proslavi gol iz poštovanja prema svom klubu.

Uslijedio je prvi penal za "rosonere" koji Teo Ernnades nije uspio da pretvori u gol, upravo zbog sjajne anticipacije španskog golmana.

U drugom poluvremenu Milan je dobio novu priliku sa bijele tačke. Kin koji definitivno nije imao svoju noć večeras je nnapravio penal, a odgovornost je preizeo pomalo iznenađujuće Ejbraham. Međutim baš kao Ernandesu i njemu De Hea skida loptu.

Ipak Španac je morao da kapitulira novom magijom Krisijana Pulišića koji je uhvatio sjajno pas Ernandesa i pogodio za 1:1.

Pitanje pobjednika je riješio Albert Gudmundson preciznim udarcem u 73. minutu.

Do kraja utakmice viđena su i dva crvena kartona. Jedan je dobio trener Rafaeč Paladino, drugi Teo Ernandes nakon samog kraja meča.

Milan je pred reprezentativnu pauzu šesti na tabeli sa 11 bodova, dok je Fiorentina 11. sa bodom manje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније