Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

26. 10. 2024. 13:40 >> 13:40

Brnović: Vjerujem da od Mornara kreće nova serija pobjeda

Budućnost je u srijedu protiv Bokljelja u Kotoru doživjela prvi poraz u sezoni, ali vremena za tugovanje nema - već sjutra pod Goricom stiže zahuktakli Mornar, koji već četiri meča ne zna za poraz.

Trener "plavih" Ivan Brnović nije imao šta da zamjeri ekipi nakon meča sa Bokeljom.

"Svakoj seriji dođe kraj, kako dobro, tako i lošoj. Čestitiam Bokelju, koji je odigrao jako dobro taktički. Odustali su od napadačke igre, iskoristili dvije kontre i riješili meč. Nemam šta da zamjerim ekipi, stvorili smo puno šansi, ali fudbal je takav. Napravili smo dvije greške u defanzivi i kažnjeni smo. Idemo dalje", kazao je Brnović.

Mornar je u formi, ali Brnović vjeruje da od sjutra počinje nova pobjednička serija njegove ekipe.

"Dolazi nam u goste kvalitetna ekipa, u Evropi su napravili sjajan rezultat, a sa nama igraju u trenutku, kada već četiri meča ne znaju za poraz. Tako da su u dobrom memntu, mi smo na drugoj strani u malom padu. Očekujem dobar meč, vjerujem da će biti otvorena igra. Imamo kadrovskih problema, ali optimista sam, vjerujem da ćemo opet ući u seriju pobjeda", zaključio je Brnović.

Meč pod Goricom počinje u 20 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније