Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 02. 2014. 09:56 >> 09:57

POSLE DEVET MJESECI

Bertans se vraća u subotu

Davis Bertans će od subote ponovo biti uz ekipu Partizana, ali će još malo pričekati na povratnički meč u crno-bijelom dresu.

 

Letonac se oporavio posle operacije ligamenata kolJena i spreman je odmah da zaigra, ali povratak na teren je predviđen za 16. mart i duel sa Solnokom.

"Sve radimo u dogovoru sa američkim timom ljekara pod čijim je nadzorom Bertans bio poslednjih mjeseci. Nema potrebe da žurimo iako je on već spreman da zaigra. Sledeće dvije nedjelje treniraće sa ekipom, a protiv Solnoka će biti u timu", rekao je sportski direktor Partizana, Dragan Todorić.

Bertans se povrijedio u junu prošle godine, tokom finalne serije plej-ofa koji u kojoj je Partizan ponovo bio bolji od Crvene zvedze.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније