Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 07. 2014. 13:42 >> 13:43

RASKINUO UGOVOR

Bertans napustio Partizan

Letonac Davis Bertans više nije košarkaš Partizana, objavio je njegov menadžer Arturs Kalnitis.

 

Letonski košarkaš je po svoj prilici iskoristio činjenicu da mu klub, kao ostalim igračima duguje brojne neisplaćene plate i poslije dve i po godine napušta tim trenera Duška Vujoševića.

Bertans je sa Partizanom tri puta bio prvak Srbije, osvojio je jedan Kup Radivoja Koraća i jednu titulu prvaka ABA lige.

Predhodnih dana spekulisalo se da su Galatasaraj i Olimpijakos zainteresovani za njegove usluge, ali je turski klub navodno odustao zbog visokog obeštećenja.

Sada će Bertans kao slobodan igrač moći da bira novu sredinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније