Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

05. 10. 2024. 13:11 >> 13:10

VELIKI IZAZOV ZA "PLAVE"

Popović: Pokušaćemo da Đeru pružimo dobar otpor

Rukometašice Budućnosti će sjutra u "Morači" dočekati šampiona Evrope, ekipu Đera u 4. kolu Lige šampiona. Šefica stručnog štaba "plavih" Bojana Popović poručila da će njkena ekipa pokušati da pruži što jačiu otpor rivalu.

“Još jedan težak meč je ispred nas, kao što smo najavili svaki će biti takav. Đer dolazi uvijek u punom sastavu, kupuju igračice da imaju bukvalno i treću postavu, oni su uglavnom u ozbiljnoj rotaciji i toga se drže godinama. Kada dolaze u Podgoricu, dolaze sa osjećajem da se igra taj derbi od prije 10,12 godina i znaju da će biti borba i otpor, iako to nije isti tim kao tada“, rekla je Popović.

Ističe da ekipa mora biti fokusirana svih 60 minuta, jer Đer kažnjava svaku grešku.

“Spremamo se i fokusiramo na sebe, njih je teško analizirati, igraju jednostavno jer imaju mnogo dobrih individualaca, tako da održavaju taj tempo tokom cijelog meča i rješavaju utakmicu u svoju korist. Pokušaćemo da im pružimo dobar otpor, koliko je to u našoj moći. Da bi se održao ritam sa Đerom moramo praviti rotacije, iskreno voljela bih da i mlađe osjete taj kvalitet, ali u drugu ruku to je za njih obaveza jer ako niste fokusirani Đer to kažnjava“, kazala je legendarna rukometašica.

Bojana je poručila da želi da ekipa uđe hrabro u okršaj sa rivalom.

“Iz svog iskustva im dajem instrukcije, igranje protiv ovakvih timova je razlog zašto se trenira rukomet, da bi igrao protivh ovakvih igračica. Nemaju čega da se boje, njihovo je da rade ono što najbolje znaju, i naravno da budu borbene, što na kraju krajeva svi vole da vide“, zaključila je Popović.

Meč Budućnost - Đer počinje u 16 časova, uz prenos na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније