Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

D.B.

20. 09. 2024. 12:49 >> 13:02
Čitaj mi:

regionalna liga u vaterpolu

Ćetković: Prvo kolo i odmah teško gostovanje; Brguljan: Vjerujem da ćemo ove sezone igrati dobar vaterpolo

Primorac sjutra gostuje Novom Beoradu na startu Regionalne lige. Meč se igra od 19:45h.

Kotorski Primorac je ojačan za novu četvoricu igrača, neki su povratnici, neki stranci, ali u svakom slučaju Kotorani će zadati dosta muke rivalima. 

Da su spremni za jedno od najtežih gostovanja rekao je Savo Ćetković koji je upravo iz Novog Beograda stigao u Primorac.

,,Prvo kolo Jadranske lige i odmah jedno od najtežih gostovanja. Mi smo odradili odličan pripremni period. Već dugo smo na okupu, mislim da se ekipa dobro uklapa i očekujem da već u Beogradu pokažemo da će sve ekipe u ligi morati da obrate pažnju na nas. Čeka nas teška utakmica i nadam se da se u Kotor vraćamo sa tri boda”. 

Draško Brguljan kaže da idu u Beograd bez opterećenja. 

"Već smo preko dva mjeseca na pripremama za start sezone i svega onoga što nas očekuje u narednom periodu, jer vrlo brzo će i Liga šampiona. Nikad neizvjesnija, nikad ujednačenije sa puno klubova koji konkurišu za prva četiri mjesta. Mogu reći da smo u toj grupi i mi. Naravno, jedino što želimo je da mi igramo dobro. Novi Beograd je jedna od najboljih ekipa u ovom takmičenju i glavni favorit za odlazak na fajnl - for, igramo na njihovom terenu i bez opterećena, da pružimo maksimum i vjerujem da ćemo ove sezone igrati dobar vaterpolo".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније