Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

M.V.

06. 07. 2024. 17:30 >> 17:50

NOVSKA LISTA

Uplatom Fonda zdravstva počinje novo doba za Institut Igalo

Predsjedništvo Novske liste ocijenilo je da taj politički subjekt i njihovi partneri ispunjavaju obećanja.

"To je ono što građani Herceg Novog znaju već dvanaest godina, i to je ono kako će Novska lista uvijek funkcionisati. Rad i borba za naš grad nikada ne prestaju, pa je prirodno i očekivano da se vide i rezultati. Uplatom finansijskih sredstava kojima će se odblokirati račun Instituta Igalo, i radnicima isplatiti zaostale plate, počinje novo doba stabilnog i održivog poslovanja Instituta i sigurnosti za sve njegove radnike. Nakon decenija pljačke, neulaganja i pravljenja minusa na red dolaze dani oporavka, restrukturiranja i ulaganja u Institut Igalo kao biser hercegnovske privrede i nosioca zdravstvenog turizma u Crnoj Gori", navedeno je u saopštenju.

Svim radnicima Instituta Igalo zahvaljuju na predanom i strpljivom radu.

"Njihova posvećenost, naročito od početka ljetnje sezone služi na ponos gradu Herceg Novom jer su pozitivni utisci koje pacijenti nose iz našeg grada, najbolji i najljepši marketing koji možemo da imamo. Uvjeren sam da ćemo kroz plan spasavanja i plan restrukturiranja stvoriti uslove da ti ljudi nikada više ne strahuju za lične dohotke, a da će njihova struka i znanje doći do punog izražaja. Institut Igalo ostaje apsolutni prioritet Novske liste", navedeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније