Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

23. 09. 2024. 10:17 >> 10:18
Čitaj mi:

POMOĆ

Mladiću iz Bara "Budi human" uplatio 2.500 eura za liječenje

Mladiću iz Bara Blažu Marljukiću, koji se bori sa leukemijom, Fondacija "Budi human" uputila je 2.500 eura pomoći.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak iz Bara, vodi bitku protiv teške bolesti – leukemije, koja mu je dijagnostikovana nakon nesrećnog pada.

Marljukić se trenutno nalazi na liječenju, u klinici Acibadem u Turskoj, u pratnji svog mlađeg brata, koji mu pruža nesebičnu podršku.

Posredstvom Fondacije “Budi human”, Blažu je upućivana finansijska pomoć u iznosu od 10.000 eura za liječenje.

"S obzirom na složenost i trajanje terapije, Fondacija je uputila dodatnih 2.500 eura pomoći, kako bi Blažo imao mogućnost da nastavi neophodno liječenje u Turskoj", piše u saopštenju fondacije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније