Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

06. 10. 2024. 17:46 >> 17:46
Čitaj mi:

VODOVODI

U Budvi voda za piće, u Novom preporučuju prokuvavanje

Voda iz sistema Regionalnog vodovoda sada je potpuno bistra i opet je za ljudsku upotrebu, saopšteno je iz Vodovoda Budva. U hercegnovskom vodovodu preporučuju da se voda prokuvava prije upotrebe.

"Direktno sa slavina u naseljima Seoce, Prijevor, Svinjišta, Jaz i Poljice ponovo se može, bez bojazni, piti", naveli su u saopštenju budvanskog vodovoda.

Iz Vodovoda u Herceg Novom obavještavaju potrošače da, zbog blage zamućenosti, vodu za piće treba prokuvati.

"Usljed obilnih padavina u okruženju došlo je do zamućenja vodenih tokova, što za posljedicu ima povećanje parametara mutnoće sirove vode koja dolazi na Filtersku stanicu Mojdež. Analize vode koje se rade u našoj laboratoriji pokazuju da je mutnoća nešto iznad dozvoljenih vrijednosti, pa se iz predostrožnosti preporučuje prokuvavanje vode prije upotrebe za piće", poručuju iz „Vodovoda“.

Analize će raditi i u narednom periodu i kada budu imali nove podatke obavjestićemo potrošače.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније