Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

K. J. [ Klix ]

10. 10. 2024. 11:27 >> 11:28
Čitaj mi:

BiH

Četvoro mladih poginulo prilikom slijetanja vozila u rijeku kod Visokog

Četiri mlade osobe su poginule u slijetanju vozila s regionalne ceste Kakanj – Visoko u mjestu Dobrinje, potvrđeno je za Klix.ba.

Portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić je kazala da su u vozilu pronađene četiri tijela.

Poginula su dva mladića i dvije djevojke dok se jedan mladić, koji je sve prijavio policiji uspio sinoć spasiti.

Stradali su iz Kiseljaka i Visokog.

Na mjestu događaja u toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni kantonalni tužilac.

Sinoć oko jedan sat poslije ponoći policija je primila dojavu da se u mjestu Buzić Mahala nalazi muškarac s vidljivim povredama i teško komunikativan.

Radi se o mladiću 2002. godište koji je satima u polusvjesnom stanju lutao u potrazi za pomoći.

Po dolasku na mjesto događaja mladić im je rekao da se sjeća samo da je bio u autu sa još nekoliko osoba te da je vozilo sletjelo u rijeku Bosnu.

Potraga za vozilom je okončana jutros oko četiri sata kada je uočeno u rijeci Bosni nakon čega se pristupilo akciji izvlačenja vozila iz rijeke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније