Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Z.J. [ Tanjug ]

20. 09. 2024. 20:40 >> 20:37
Čitaj mi:

Donald Tramp

Ako izgubim u novembru, Jevreji će izgubiti puno toga

Bivši predsjednik SAD i kandidat republikanaca na predstojećim predsjedničkim izborima Donald Tramp izjavio je na događaju u Vašingtonu koji je imao za cilj borbu protiv antisemitizma da će, ako izgubi u novembru, "Jevreji izgubiti puno toga,,.


"To nema smisla", rekao je Tramp o Jevrejima koji glasaju za potpredsjednicu SAD  i kandidatkinju demokrata Kamalu Haris, prenio je Politiko.

Tramp je kazao da svakom Jevreju koji glasa za nju treba pregledati glavu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније