Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

17. 09. 2024. 08:21 >> 08:21
Čitaj mi:

zlatičanin

"Samo zajedno možemo krenuti naprijed"

Kandidat za odbornika liste broj 2 – dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu Filip Zlatičanin saopštio je da ”Za Podgoricu i porodicu” nije samo slogan, već vizija i posvećenost stvaranju uslova za bolji i sigurniji životvih nas.

"U današnje vrijeme sve češće se susrećemo sa izazovima mladih bračnih parova, posebno kada je u pitanju njihova borba da postanu roditelji. Osim što smo predložili konkretne mjere za rješavanje stambenih problema ovih porodica, naša ideja je da budemo uz njih u najvažnijoj životnoj borbi – borbi za proširenje porodice”, kazao je on. 

Zlatičanin objašnjava da, trenutno, Fond za zdravstveno osiguranje pokriva četiri pokušaja asistirane trudnoće i vantjelesne oplodnje za prvo dijete, tri za drugo i dva za treće.

"Naš plan je da grad učestvuje u još jednom dodatnom pokušaju nakon što mogućnosti koje pokriva fond budu iscrpljene. Time želimo pomoći našim sugrađanima u nastavku njihove borbe za roditeljstvo i pružiti im podršku na svakom koraku ka proširenju porodice", kazao je on. 

Kako je kazao, “Za Podgoricu i porodicu” znači da su građani, uvijek, kako u svakodnevnim izazovima, tako i u najvažnijim trenucima njihovih života.

"Samo zajedno možemo krenuti NAPRIJED i živjeti u gradu u kojem će svaka porodica biti ponosna i podržana", zaključio je dr Filip Zlatičanin i pozvao sve da izađu na izbore 29. septembra i glasaju za listu broj 2 – dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu", zaključio je Zlatičanin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се