Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.Lj.

24. 09. 2024. 12:55 >> 13:04
Čitaj mi:

ODGOVOR

PES Rakčeviću: Da li je Vaš brat nelegalno gradio?

Reagujući na izjavu Luke Rakčevića da je koalicija PES-Demokrate zloupotrijebila podatke I iznijela neistine u javnost, iz Pokreta Evropa sad su kazali da nikakve zloupotrebe ličnih podataka nije bilo, jer je registar katastra javno dostupna informacija, ted a stoje iza toga da je brat Rakčevića nelegalno gradio.

Što se Rakčevića tiče - tragom nelegalne gradnje bratovljevem koju nije demantovao, došlo se do lista nepokretnosti Gorana Rakčevića, ne samo zbog toga što se i Lukin otac zove Goran već i zato što su parcele sve u istom obuhvatu.

To što porodica Rakčević ima tendenciju da gradi bez dozvole nikog ne abolira jer to nije fer prema ljudima koji čekaju sve pravne pretpostavke da se ispune da bi gradili, a i njima je možda preša.

Nikakve zloupotrebe ličnih podataka bilo nije, jer je registar katastra javno dostupna informacija i ponavljamo - inicijalna kapisla je bio zahtjev za legalizaciju Nemanje Rakčevića, javno dostupan document,  i tragom tog lista nepokretnosti došlo se do lista Gorana Rakčevića, koji je uzgred takođe nelegalno gradio.

Međutim, da pređemo na suštinu, da li je Vaš brat Nemanja Rakčević nelegalno gradio? Da li je list nepokretnosti Nemanje Rakčevića autentičan? Da li je u slučaju Vašeg brata bilo zloupotrebe podataka?

Da li ste bilo šta u skladu sa zakonom preduzeli dok ste bili zamjenik gradonačelnice Podgorice, a bili ste dužni da ta saznanja podijelite sa nadležnim državnim organima i da li uopšte imate namjeru da bilo šta preduzmete?

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се