Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

24. 09. 2024. 14:45 >> 14:43
1
Čitaj mi:

umjesto najavljenih “Spajićevih neistina”

PES: Milatović demonstrirao nepristojnost i zloupotrebu resursa

Iako je Milatović najavio da će pričati o neistinama Milojka Spajića, pres konferencija je razboličila zloupotrebe njega i njemu podređenih opštinskih funkcionera, saopštili su iz Pokreta Evropa sad (PES).

Kako su naveli, Milatović je u toku radnog vremena održao pres konferenciju, i direktno podredio resurse institucije Predsjednika afirmaciji izbornog rezultata jedne izborne liste.

"Vjerovatno nevoljno, u sred radnog vremena, lokalni funkcioneri Glavnog grada Balša Špadijer, Nikola Radulović i Denis Hot takođe su prisustvovali pres konferenciji, čime su prekršili radne obaveze. U kakvu fazu političkog djelovanja je dospio Milatović, govori i da je promotivni spot za lokalne izbore snimio u prostoru državne institucije Predsjedništva, što je suprotno Članu 36 Zakona o finansiranju političkih subjekata. Kako se približava dan izbora u Podgorici, Milatović u panici ne uspijeva da prikrije istinu da ne živi niti djeluje u skladu sa principima za koje se javno zalaže", istakli su iz PES-a.

Iz te partije su pozvali Milatovića na transparentnost i "barem minimum pristojnosti koju inače zagovara, makar u odgovorima na pitanja novinara o zloupotrebama koje su registrovale nevladine organizacije".

"Jer, ako ne radi u javnom interesu, ne umije da državničko stavi ispred ličnog, niti ima podršku većine građana, postavlja se pitanje šta Milatovića još čini predsjednikom?", upitali su iz PES-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се