Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

24. 09. 2024. 15:54 >> 15:59
Čitaj mi:

DEMOKRATE

"Milatović čuva Đukanovićeve kandidate na ključnim pozicijama u Vojsci"

Demokratska Crna Gora smatra da predsjednik Crne Gore Jakov Milatović aktivno i na sve načine sprječava reforme u bezbjednosnom sektoru i čuva kandidate Mila Đukanovića na ključne pozicije u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore.

Saopštenje Demokrata prenosimo u cjelosti: 

Danas smo svjedočili napadu na Demokrate od strane čovjeka kojeg ovih dana ne prepoznaje niti jedan birač koji je glasao da bi on postao predsjednik svih građana Crne Gore.

Čovjek koji je kazao da mu je malo da ispunjava Ustavom propisana ovlašćenja predsjednika države, pa istovremeno traži da bude i predsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova i ministar odbrane i ministar finansija, a sada već i gradonačelnik Podgorice. Sve ono što je njegov prethodnik imao, a što nas je skupo koštalo.

Čovjek koji je tvrdio pred parlamentarne izbore u Crnoj Gori da predsjednik države ne bi smio da učestvuje u izbornim kampanjama bilo kog političkog subjekta, pa ni svog, sada formalno-pravno i politički nosi izbornu listu za izbor odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorica.

Čovjek čija Partija nije predala izbornu listu u Kotoru, u Gusinju, u Budvi, u Andrijevici ili u bilo kom drugom gradu osim u ovom, jer je Podgorica za njega samo sredstvo za ostvarenje višeg cilja - rušenje državne vlasti i potpuna kontrola vlasti od strane jednog centra, njegovog kabineta.

Čovjek koji ovih dana izbjegava da odgovori na jednostavno i prosto pitanje da li će nakon lokalnih izbora njegova izborna lista čiji je nosilac u bilo kakve kombinacije sa DPS-om, radi vršenja vlasti u Glavnom gradu.

Čovjek koji aktivno i na sve načine sprječava reforme u bezbjednosnom sektoru i čuva kandidate Mila Đukanovića na ključne pozicije u Ministarstvu odbrane i Vojsci Crne Gore.

Čovjek koji je slagao građane Crne Gore da se u Upravi policije ljudi partijski zapošljavaju, a do sada niti jedno lice nije niti angažovano, niti zaposleno u policiji.

U konačnom, čovjek koji je razočarao cijelu Crnu Goru osim Mila Đukanovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније