Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 10. 2024. 18:02 >> 18:02

NAPADAČ LEĆEA

Krstović: Od kad sam u reprezentaciji ne pamtim bolju atmosferu, fali nam malo sportske sreće

Napadač Lećea i reprezentativac Crne Gore Nikola Krstović kazao je dan pred odlazak u Tursku da njega i saigrače čeka teška utakmica.

Mladi napadač je dodao i da Crna Gora može da igra dobro, ali i da treba malo sportske sreće.

"Juče smo odradili svi zajedno prvi trening, nadamo se, da ćemo što bolje se pripremimo, znamo o kakvoj se reprezentaciji radi, da su dobro igrali na EURU, da su sad isto dobro počeli, tako da evo danas je taj završni trening prije utakmice. Radi se o reprezentaciji koja je bila na pragu da uđe u polufinale EURA. Idemo da probamo da igramo što bolje utakmicu i naravno da izvučemo pozitivan rezultat, jer znamo da to možemo, ali nešto u zadnje vrijeme nam je sreća okreće leđa".

Posebno je istakao situaciji iz utakmice sa Velsom.

"Mi ćemo truditi da je nekada i zaslužimo, ali jedna pozitivna utakmica. Protiv Velsa imali smo preko 20 šuteva za 90 minuta. Želimo da igramo sa novim selektorom od početka kada je došao, rekao je da želimo da igramo napadački. To smo pokazali, a što se tiče Turske, ne bi tu ništa dodao, sve su pokazali. Znamo svi što nas čeka, danas ćemo probati da što bolje se pripremimo da se ne desi Vels, ono što se desilo u prva dva minuta".

Kao i njegovi saigrači, i Krstović potvrđuje da je atmosfera u reprezentaciji odlična.

"Ovakvu želju za reprezentaciju, koliko sam tu ,nisam vidio - želja, borba, samo ta sreća je falžila. Nadamo se da ćemo napraviti neki podvig, ali nekad nijanse odljučuju. Atmosfera je nikad bolja, tako da samo nam treba malo, neka pobjeda".

Napadač Lećea je govorio i o smjeni generacija koja se nazire u našem taboru.

"Mladi i stari igrači se pomažu svakodnevno. Ja sam najmlađi i dalje, ali tu smo, savjetujemo jedni druge.
Ubrzo će doći smjena generacije, tako da tu smo da se pomažemo. I to je dio naše selekcije. Možda nas samo rezultati ne prate, ali doći će i oni".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније