Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

02. 10. 2024. 10:13 >> 10:07
Čitaj mi:

Predstavnici Udruženja stočara i Đaković

Danas traže rešenje o uklanjanju zaraženih govedi

Sekretar Udruženja stočara Danilovgrad Vlado Lakić saopštio je da će predstavnici tog Udruženja održati danas sastanak sa direktorom Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Vladimirom Đakovićem, sa kojim će razgovarati o neuklanjanju zaraženih grla sa njihovih farmi. 

Lakić navodi da je sastanak zakazan na njihovu inicijativu, iz razloga neuklanjanja zaraženih životinja sa njihovih farmi već 20 dana, kao i "nevršenja testiranja na okolnim gazdinstvima".

"Imali smo čvrsto obećanje da će se to desiti prošlog petka, međutim to se nije desilo, trenutno stanje je takvo da prijeti uništenju cjelokupnog stočnog fonda u Crnoj Gori", kazao je Lakić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније