Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

02. 10. 2024. 10:30 >> 10:27
Čitaj mi:

UCG  

Poziv poslodavcima za učešće na Sajmu praksi i stipendija 2024.

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore poziva sve zainteresovane poslodavce da se do 10. oktobra prijave za učešće na petom Sajmu praksi i stipendija – iskoristite priliku da predstavite svoju kompaniju i povežete se sa perspektivnim mladim talentima.

Kako je saopšteno iz Univerziteta Crna Gora (UCG) cilj sajma, koji će biti organizovan za studente završnih godina studija tokom poslednje nedelje oktobra, je uspostavljanje veze između studenata i poslodavaca iz oblasti njihovih budućih profesija i zanimanja.

"Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku studentima Univerziteta Crne Gore da se kroz direktne ili online intervjue, u trajanju od 15 do 20 minuta, predstave poslodavcima i upoznaju s njihovom ponudom, koja može uključivati praktično iskustvo ili stipendije. Sajam je takođe izvrsna prilika da studenti, kroz neposrednu komunikaciju, saznaju više o poslovanju različitih kompanija u Crnoj Gori i steknu korisne uvide u poslovni svijet. Zainteresovani poslodavci putem ovakvih događaja imaju direktan pristup raznovrsnoj bazi studenata, imaju priliku da upoznaju veliki broj potencijalnih kandidata iz različitih akademskih oblasti, kao i da doprinesu vidljivosti njihovog brenda i angažmana u zajednici, čime mogu poboljšati ugled organizacije i društvenu odgovornost", piše u saopštenju.

Na ovom sajmu, imajući u vidu interesovanje poslodavaca, očekuje se učešće 70-100 kompanija i institucija.

"Zainteresovani poslodavci mogu se prijaviti za učešće na e-mail adresu: razvojkarijere@ucg.ac.me. U prijavi je potrebno navesti: pozicije koje su u ponudi za praksu ili stipendiju, u skladu sa oblašću poslovanja kompanije, uz informaciju o tome sa kojeg fakulteta tražite kandidate. Učešće na Sajmu je potpuno besplatno, a od vas se očekuje samo da intervjuišete sve prijavljene kandidate za praksu u vašoj kompaniji", preciziraju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније