Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

28. 10. 2024. 17:33 >> 18:07

ŠARANOVIĆ

"Građani u pravu što traže odgovornost i sigurnost, svako ko je mogao da spriječi tragediju će odgovarati"

Građani su u pravu kada traže odgovornost i sigurnost, a svaka greška ili propust moraju biti jasno adresirani i procesuirani, poručio je minister unutrašnjih poslova Danilo Šaranović. On je apelovao na građane Bijelog Polja i okolnih mjesta da ostanu mirni, ali oprezni, i da pomognu policiji prijavom bilo kakvih informacija.

 

On je kazao da nas događaj u Bijelom Polju podsjeća na to koliko je važno povjerenje građana u rad policije i bezbjednosnog sektora.

“Građani su uvijek u pravu kada traže sigurnost, odgovornost i transparentnost. Vaš stav i vaša očekivanja moraju biti ispoštovani, jer država mora služiti vama, građanima Crne Gore”, kazao je ministar.

Takođe, kako navodi, važno je da se odgovornost u ovom slučaju individualizuje i da se svi potencijalni propusti identifikuju.

“Svako ko je mogao da spriječi ovaj tragični događaj, a nije, moraće da odgovara. Svaka greška ili propust moraju biti jasno adresirani i procesuirani”, izjavio je Šaranović.

Imao je poruku I za Bjelopoljce.

“Apelujem na sve građane Bijelog Polja i okolnih mjesta da ostanu mirni, ali oprezni, i da pomognu policiji prijavom bilo kakvih informacija koje bi mogle doprinijeti hapšenju osumnjičenog. Zajedničkim snagama, povjerenjem i saradnjom možemo obezbijediti da se slični tragični događaji u budućnosti ne ponove”, kazao je on.

Istakao je da su  građani u pravu kada traže odgovornost i sigurnost.

“Naša dužnost je da to ispunimo”, zaključio je Šaranović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније