Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

04. 10. 2024. 20:25 >> 20:23

DPS Kotor

"Za svako kršenje zakona idu krivične prijave"

Iz DPS Kotor poručuju protivnicima da budu dostojanstveni jer, kako navode u saopštenju za svako kršenje zakona idu krivične prijave.

"Suočeni sa mogućnošću još većeg izbornog poraza od onog u nedjelju, a nakon što je postalo jasno da su razobličeni njihovi pokušaji malverzacija, kotorski vlastodršci sada na sve načine pokušavaju da uvjere javnost kako je rješenje u – bezakonju", napisali su iz DPS Kotor.

Kako navode, u minula dva dana vidimo "očajničke istupe lokalnih Demokrata koji, osim što pribjegavaju neistinama, pri čemu pokušavaju da vrše pritiske na OIK na sve moguće načine, brane da izborna volja građana i njihovo demokratsko pravo budu sprovedeni u potpunosti".

"Moguće je da Demokrate, nezadovoljne time što su im građani u nedjelju poručili šta misle o njihovom neradu u Kotoru, sada žele da im se na neki način svete – ali, to im neće proći. Tu smo da štitimo i zakon i ono što nalažu institucije – pa svima koji pokušaju da se ogluše o instrukcije DIK-a poručujemo da će krivično odgovarati. Razumijemo nezadovoljstvo Demokrata zbog lošeg izbornog rezultata, ali eto u utorak i njima prilike da poprave izborni rezultat. Do tada ih molimo da budu makar malo dostojanstveni u porazu, da više ne iznose neistine, da ne pozivaju na kršenja zakona i da ne vrše pritiske na ljude koji žele ispoštovati nacionalno zakonodavstvo", naveli su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније