Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J. [ Aplus ]

04. 10. 2024. 22:00 >> 22:00
Čitaj mi:

Abazović

"Pojedini članovi DPS-a tvrde da je Đukanović upropastio partiju"

Pojedini članovi DPS-a govore za bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića da je upropastio tu partiju, tvrdi bivši premijer i lider GP URA Dritan Abazović.

Abazović je u emisiji “Minula neđelja” na Aplus televiziji komentarisao snimak Đukanovićevog slavlja nakon izbora u Podgorici u jednom podgoričkom lokalu.

“Brojni članovi DPS-a kažu nakon tog snimka “Ovo nismo mi”. Ima i takvih glasova u DPS-u. Lično mislim da dosta ljudi u DPS-u nije zadovoljno što se Đukanović vratio i aktivirao ponovo”, kazao je Abazović.

Abazović je, gostujući na Aplus televiziji, kazao i da se te partije ne boji.

“Na Đukanovića gledam kao na nekoga ko nema veze sa ovom državom. Indiferentan sam potpuno u odnosu na to”, rekao je Abazović.

Na pitanje voditeljke na koga je mislio kad je, gostujući na televiziji Nova M kazao da “Đukanović ima razloga da slavi kad je instalirao korisne idiote u Vladi”, Abazović je kazao da je mislio na premijera Milojka Spajića i na sedam potpredsjednika.

“Ipak, ja neke ljude tamo mnogo cijenim. Neki od njih su sjedjeli i u mojoj Vladi”, zaključio je lider GP URA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније