Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ RTS/ABC News ]

06. 10. 2024. 18:30 >> 18:31
Čitaj mi:

nastavlja se potraga za nestalima

Broj poginulih u uraganu "Helena" u SAD povećan na 227

Broj poginulih u uraganu "Helena" u SAD povećao se na 227 nakon što spasioci nastavljaju izvlačenje tijela više od nedjelju dana od kada je nevrijeme pogodilo jugoistok zemlje i izazvalo žrtve u šest država.

Broj poginulih u petak iznosio je 225, a, u međuvremenu, spasioci su pronašli još dva tijela u američkoj državi Južnoj Karolini. Nije poznato koliko se još osoba vode kao nestale.

Polovina žrtava bila je u Sjevernoj Karolini, dok je više desetina poginulo u Džordžiji i Južnoj Karolini.

"Helena" je od 26. septembra kao uragan 4. kategorije napravila veliku štetu rušeći domove, uništavajući puteve i dovodeći do prekida u snabdijevanju strujom za milione potrošača.

To je najsmrtonosniji uragan koji je pogodio kopno SAD od "Katrine" 2005. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније