Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

T.S.

22. 09. 2024. 10:30 >> 11:25

centar andrijevice

Razbijen market Željka Ćulafića: Neko je plaćen da ovo uradi

Za sada nepoznati počinioci polomili su tokom noći staklo na marketu koji je u vlasništvu predsjednika opštine Željka Ćulafića.

Staklo je oštećeno kamenom koji je radnica koja radi u pekari u okviru marketa pronašla unutar objekta.

Ćulafic je Portalu RTCG kazao da je je ovo “dno dna”, i da pretpostavlja da je neki sitni prestupnik plaćen da ovo uradi.

“Nije meni do štete, ali ovo je ružna slika Andrijevice. Pozivam policiju pored koje je počinilac morao proci da otkrije identitet i zaustavi ovu spiralu vandalizama”, rekao je Ćulafić. 

On je podsjetio da su mu nedavno zapalili sijeno i garažu, da je zapaljeno auto i prijećeno njegovim prvim saradnicima.

“Šta da čekamo sljedeće? Ja misim da ima načina da se makar na urbanom dijelu stane na kraj opasnim vandalizmima. Što se mene tiče, mogao bih reci samo onu narodnu - pala muva na međeda, i učiniću sve da se  Andrijevica po ovome ne prepoznaje”, dodao je Ćulafić.

Željko Ćulafić(SNP) juče je ponovo izabran za predsjednika opštine, a sjednicu su pratili i neki vrlo prizemni tonovi i replike.

Policija je izvršila uviđaj i izuzela tragove sa mjesta događaja. 

Pored politike Ćulafić važi za uspješnog preduzetnika sa markerom u Andrijevici i lancem pekara u Andrijevici i Beranama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније