Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P. R. [ Mina ]

21. 09. 2024. 12:48 >> 12:51
Čitaj mi:

uhapšena jedna osoba

Pronađeno oko 30 kg marihuane u Nikšiću

Službenici policije pronašli su u Nikšiću vreće sa blizu 30 kilograma marihuane i uhapsili M.S. (38) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su službenici policije na poluostrvu Krupačkog jezera pronašli tri vreće sa marihuanom ukupne mase oko 30 kilograma.

Iz policije su kazali da su, po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, pretresli stan i druge prostorije koje koristi M.S. u mjestu Kočani, blizu jezera.

„Pretresom kuće su pronađene dvije biljke nalik na opojnu drogu marihuanu mase oko 50 grama, vaga za precizno merenje, kao i manja količina materije za koju se sumnja da se kokain“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, službenici policije uhapsili su M.S. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naavodi se da će on, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu na dalju nadležnost.

„Službenici Uprave policije nesmanjenim intenzitetom nastavljaju borbu protiv krijumčarenja i ulične prodaje opojne droge“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније