Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

20. 09. 2024. 19:56 >> 19:57
Čitaj mi:

uprava policije

Kotor: Uhapšena dva muškarca zbog sumnje da su napali policajce

Kotorska policija podnijela je Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru krivičnu prijavu protiv P.Đ. (24) zbog sumnje da je 19. septembra oko 1 sat i 30 minuta u mjestu Škaljari na javnom mjestu sa 1,95 promila alkohola u krvi napao dva policajca, saopštili su iz Uprave policije.

"Naime, u toku vršenja službene radnje, P.Đ. je napao policijskog službenika na način što mu je zadao udarac zatvorenim šakama u predjelu grudnog koša, a zatim je, pružajući aktivan otpor prilikom lišenja slobode zadao udarac nogom u predjelu koljena drugom policijskom službeniku, koji je usljed toga zadobio tjelesne povrede u vidu dislokacije čašice koljena konstatovane u izvještaju ljekara specijaliste", saopštili su iz policije. 

Policijski službenici su protiv P.Đ. podnijeli krivičnu prijavu i on je po nalogu dežurnog tužioca, sproveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

"Takođe, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su lišili slobode i drugo lice P.Đ. (24), koji je prethodno učestvujući u fizičkom i verbalnom obračunu sa gore pomenutim P.Đ., narušio javni red i mir, nakon čega je ometao i omalovažavao službeno lice u vršenju službene dužnosti. Protiv njega su Sudu za prekršaje Budva-Odjeljenje u Kotoru, policijski službenici podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru", zaključili su iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније