Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

K. J.

02. 10. 2024. 09:45 >> 09:49

BAR

Predstava „Autobiografija“ u sali Doma kulture „Vladimir Popović Španac“

Pozorišna predstava „Autobiografija“, u produkciji Okret Teatra iz Beograda, biće odigrana u sali Doma kulture „Vladimir Popović Španac“ u srijedu, 9. oktobra, sa početkom u 20 sati.

Po tekstu Branislava Nušića, komad je režirao Jovan Grujić.

“Ne štedeći samog sebe, Nušić opisuje svoje odrastanje, školske dane, prve ljubavi i prve kontakte sa autoritetima koji su bili bolni za njega. Prateći njegov životni put, možemo prepoznati kakav su uticaj na njega kao pisca i čovjeka ostavile sve situacije kroz koje je prošao i formirale ga do ličnosti koja je ostavila istorijski trag u pozorišnom i književnom životu”, navodi se u najavi komada.

Igraju Nikola Krneta, Marko Nikolić, Milan Vranešević, Marija Ćeranić i Danijela Tanasković.

Karte se prodaju po cijeni od 7 eura na biletarnici Doma kulture.

Radno vrijeme biletarnice srijeda, četvrtak i petak od 15 - 21 sat i subota i nedelja 10 do 12 sati i 16 - 21 sat.

"Ponedjeljkom i utorkom kada organizujemo dodatne projekcije i pozorišne predstave, biletarnica radi od 15 sati", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније