Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

B.Bu. [ n1 ]

23. 09. 2024. 07:57 >> 07:58
Čitaj mi:

NOVI MODNI TRENDOVI

Moda je sada skroz naopačke

Modna smotra u Parizu iz dana u dan ostavlja bez daha. Pistom dominiraju dramatične i nadrealne revije, kao što se i očekuje od ove manifestacije, a modna kuća „Viktor & Rolf” sada je bukvalno okrenula modu naopačke.

 

Duo holandskog avangardnog konceptualnog modnog dizajna, koji je poznat po inovativnim revijama, predstavio je potpuno novu kolekciju ženskih haljina, a modeli su prošetali u bajkovitim haljinama od tila koje su bile okrenute u svim pravcima.

Manekenke su prošetale pistom u haljinama do poda sa čvrstim suknjama od tila i steznicima sa šljokicama. Ali, stvari su postale bizarne kada se haljina odvojila od torza modela i „išla” je malo ispred nje. Modeli su neke od haljina nosile horizontalno ili dijagonalno, obučene u korsete neutralnih tonova, ali jedna manekenka je hodala pistom u haljini preko glave. Noge su joj virile iz dekoltea, a glavu joj je zaklanjala krinolina. Druga je, navode svjetski mediji, hodala pored haljine koja joj je bila pričvršćena za kuk.

Na reviji su se nizali sve neobičniji modeli, a publika je ovu smjelu ideju pozdravila ovacijama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније