Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

23. 09. 2024. 11:57 >> 11:57
Čitaj mi:

FANOVI ZABRINUTI

Harison Ford primio prestižnu nagradu Disney Legend   

Poznati glumac Harison Ford (82) izazvao je zabrinutost među fanovima nakon što se pojavio na ovogodišnjoj D23 Expo manifestaciji, gdje je primio prestižnu nagradu Disney Legend. Dok se potpisivao i ostavljao otiske u cementu fanovi su primijetili nekoliko detalja koji su ih uznemirili.

 

Harison Ford je nagrađen zbog izuzetnih zasluga za Lucasfilm, podružnicu Disney-a, i svoje legendarne uloge Han Sola u "Ratovima zvijezda" i Indijane Džons.

Tokom ceremonije, glumac je ostavio otiske šaka u cementu, ali je prisutnima zapao za oko njegov napor dok je pokušavao da se potpiše. Video sa događaja podijeljen je na Instagram profilu "Good Morning America", a komentari su se odmah nizali.

„Ne izgleda dobro“, napisao je jedan zabrinuti obožavalac, dok je drugi dodao: „Teško je gledati ga ovako slabašnog.“ U jednom komentaru je čak stajalo: „Zabrinut sam, čini mi se da je jedan otisak ruke dublji od drugog.“

Kada je Ford izašao na binu da primi nagradu od Disney-evog izvršnog direktora Boba Ajgera, iskreno se zahvalio fanovima.

- Volim ovaj život koji ste mi pružili. Rad u ovoj industriji je prava privilegija. Priče su za vas, o vama i o nama - rekao je slavni glumac.

U braku sa 22 godine mlađom

Ovaj emotivni događaj uslijedio je nakon što je Harisonova supruga, Kalista Flokhart, otkrila da je tajna njihovog 21-godišnjeg braka u smijehu i nestašlucima. U intervjuu za New York Times, Flokhart je priznala da često zbijaju šale jedno s drugim, a ona je čak sebe nazvala "monstrum za plašenje" kod kuće.

- Sakrivam se iza svakog ugla i dok Harison ulazi u sobu, iskočim i viknem, a on se trgne i onda umiremo od smijeha - ispričala je Kalista.

Ovaj par se upoznao 2002. godine na dodjeli Zlatnog globusa i od tada su nerazdvojni, uprkos 22 godine razlike u godinama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније