Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

09. 10. 2024. 18:00 >> 17:29

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Spajić: Dogovor sa Milatovićem moguć

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 9. oktobar.

Premijer Milojko Spajić kazao je da je saradnja sa grupacijom koju je na podgoričkim izborima podržao predsjednik Jakov Milatović moguća, ali da bude zasnovana na jasnim principima. Poručio je da će PES biti konstruktivan i neće odmagati u procesima formiranja vlasti u Glavnom gradu. Smatra da je ministar i nosilac liste PES-Demokrate Saša Mujović najbolji kandidat za gradonačelnika.

Poslanici su danas na prvoj sjednici Drugog redovnog jesenjeg zasijedanja Skupštine, koja se održava na Cetinju, ponovo izglasali Zakon o Razvojnoj banci Crne Gore. Sjednicu je obilježilo i negodovanje opozicije zbog predstavljanja novog loga Skupštine.

Kao i globalno, i u Crnoj Gori, najčešći mentalni poremećaji su anksioznost i depresivnost, koji se i najlakše liječe ako se neko na vrijeme obrati ljekaru. Zabrinjava što je veoma visoka stopa samoubistava, čak oko dva puta je veća od evropskog prosjeka, saopštila je Radiju Crne Gore u susret Svjetskom danu mentalnog zdravlja, psihijatrica u Kliničkom centru dr Tea Dakić.

Lideru Demokratske narodne partije (DNP) Milanu Kneževiću Osnovni sud u Podgorici je dosudio naknadu od 3.500 eura, pošto je tužio M portal i Danicu Nikolić, glavnu i odgovornu urednicu tog medija.

Tivćanka J.K. uhapšena je danas zbog sumnje da je napala policijskog službenika koji je regulisao saobraćaj. Ona se, kako navode u Upravi policije, oglušila o naredbe saobraćajnog policajca i točkom vozila prešla mu preko stopala, čime mu je nanijela lakše povrede.

Dobrotvorna organizacija Međunarodni komitet spasa (IRC) upozorila je danas da se pretpostavlja da bi oko 51.000 djece u Gazi moglo da bude bez pratnje ili odvojeno od roditelja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније