Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mira Rovčanin

07. 10. 2024. 10:45 >> 10:45
Čitaj mi:

Finale takmičenja "Ritam Evrope"

Opština Nikšić spremna za pobjedu!

Opština Nikšić po peti put učestvuje u finalu najvećeg međunarodnog muzičkog takmičenja za djecu i mlade, "Ritam Evrope", koje će se održati večeras u 20 časova, u Mediteranskom sportskom centru Budva. Gledaoci će imati priliku da prate takmičenje uživo na Drugom programu RTCG.

 

Na ovom prestižnom takmičenju, koje okuplja učesnike iz 12 crnogorskih opština, tim Opštine Nikšić predstaviće se izvođenjem španskog evrovizijskog hita iz 2022. godine, "SloMo".

"Naši predstavnici su talentovane djevojke: Lara Baltić, Ljubica Kostić, Ksenija Lalatović, Vladana Kostić, Jovana Rojević i Staša Kostić, koje su proteklih četiri mjeseca koliko su trajale pripreme predano i vrijedno radile kako bi dostojno reprezentovale naš grad.Da bi Nikšić odnio pobjedu na ovom takmičenju, potrebna nam je podrška svih naših sugrađana", saopšteno je iz Opštine Nikšić.

Nikšićanke i Nikšićani će moći da glasaju tokom trajanja prenosa tako što će poslati poruku sljedeće sadržine:

PJESMA(razmak)01 na broj 14741.

" Svaki vaš glas može biti ključan za uspjeh naših mladih talenata. Stoga pozivamo sve građane Nikšića i Crne Gore da podrže naš grad, jer Nikšić ide na pobjedu", poručuju iz Opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније