Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

04. 10. 2024. 12:13 >> 12:14
Čitaj mi:

"vrijeme je za izbore"

Evropski savez: Tanka vladajuća većina da konačno prekine mrcvarenje

Što se kuso rodi, vrijeme ne ispravi, a pogotovo ne može ispraviti tanku vladajuću većinu tivatske Skupštine opštine, saopštili su iz Evropskog saveza (ES). Prema njihovim riječima, kako su se sastavili tako i funkcionišu dvije godine – na silu, neprincipijelno, bez jasnih smjerova i ciljeva, svako na svoju bandu i kao „rogovi u vreći”.

"Prosječno svaku treću zakazanu sjednicu nisu sigurni da li će imati kvorum jer ne znaju da li su svi partikularni partijski interesi među njima zadovoljeni. Osnovni problem im je kako sve to gurnuti ispod tepiha, da se što manje vidi. Problemi u funkcionisanju im se izlivaju kao i atmosferska kanalizacija na svaku malo veću kišu u Tivtu. Okupili su se sa sistemskom, mehaničkom greškom i politički aranžman koji su postavili ne može zadržati sve ono što bi oni htjeli sakriti, a ima toga poprilično. Ništa neobično kada ih vode pogrešni principi na trulim temeljima. Na kraju krajeva, nije rijetko da se i konstituenti vladajuće većine međusobno prozivaju u medijima i tako pokušavaju disciplinovati jedni druge", navode iz Evropskog saveza. 

Svjedočili su tome, kako navode, i juče.

"Kao kolege u odborničkim klupama imamo blagotvorni kolegijalni savjet za skupštinsku većinu. Riješite muka i sebe, opštinsku administraciju i građanke i građane Tivta, vidite i sami da vam ne ide. Ljudski je pogriješiti, a glupo je mrcvariti se i otezati neminovno – raziđite se, neka Tivćanke i Tivćani dobiju priliku da izaberu puno bolju i odgovorniju skupštinsku većinu i novu gradsku vlast", zaključuju iz Evropskog saveza. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније