Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

04. 10. 2024. 18:40 >> 18:41

nakon današnjih poplava

Mandić izrazio saučešće porodicama preminulih u BiH

U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće građanima Bosne i Hercegovine povodom tragedije uzrokovane vremenskim nepogodama koje su pogodile tu zemlju, kazao je predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

Čvrsto je, kaže, uvjeren, da će sve nadležne spasilačke službe Crne Gore hitno reagovati kako bi pomogli našim susjedima koje je pogodila ova nesreća.

"Crna Gora ne zaboravlja pomoć koju je Bosna i Hercegovina, zajedno sa ostalim republikama bivše Jugoslavije, pružila našoj zemlji nakon razornog zemljotresa 1979. Poučeni ovim primjerom, u ovom i budućem vremenu najvažnije je da iskažemo solidarnost, humanost i jedinstvo", poručio je Mandić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније