Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

11. 10. 2024. 13:34 >> 13:34
2
Čitaj mi:

ŠĆEKIĆ

SNP će pokazati svoju snagu ubjedljivom izbornom pobjedom u Beranama

Na lokalnim izborima u Beranama Socijalistička narodna partija (SNP) će pokazati svoju snagu ubjedljivom pobjedom i neće dozvoliti nikakve političke igre, poručio je potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić.

Prema njegovim riječima, Berane mora da nastavi zaustavljene projekte i nastavi putem razvoja, i to kao čuvar tradicije, ali i evropski grad sa velikim potencijalima.

"Tako nije bilo prethodne dvije godine. Novom pobjedom vratićemo pobjednički sjaj u oku svakog Beranca i Beranke. Onim građanima Berana koji znaju da sve što SNP obeća to i ispuni", rekao je on. 

Uvjeren je da će ubjedljivom pobjedom, većom nego ikada SNP zaustaviti i poslati u političku prošlost, sve one koji pokušavaju da vrate stari režim na vlast, da vrate vremena Mila Đukanovića i Demokratske partije socijalista.

"Socijalistička narodna partija Berana je pobjednik, a pobjednici ne gube. Pokazaćemo to i 8. decembra jer ćemo biti jači nego ikada", zaključio je Šćekić. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније