Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

06. 10. 2024. 14:16 >> 14:16
Čitaj mi:

ODŽIĆ

"Nakon izbora u Podgorici Vlada u potpunosti izgubila legitimitet"

Nakon izbora u Podgorici 44. Vlada je u potpunosti izgubila legitimitet, a konačni poraz će doživjeti u Budvi 17. novembra, kad će se Mandić i družina preseliti u zasluženu opoziciju, ocijenio je zamjenik predsjednika SDP i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić.

Prema njegovim riječima, gotovo da nema opštine u kojoj su vlast, a da lokalna uprava funkcioniše.

“Netrpeljivost konstituenata vlasti, koje jedino veže ljubav prema drugoj državi i vrhovnom vođi, rezultira svađom i netrpeljivosti na svim nivoima vlasti”, navodi Odžić.

"Oslobodioci" su, dodaje, donijeli zamjene a ne promjene, doveli finansijski sektor na ivicu ambisa, gdje je, tvrdi, deficit fonda PIO uvećan za deset puta gdje inflacija guta sve pred sobom, "gdje se povećavaju nameti, a iz sezone u sezonu turizam kleca pred globalnim izazovima".

“Očekujem da će varedni parlamentarni izbori u narednoj godini okončati agoniju u kojoj se nalazi Crna Gora”, zaključio je Odžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније