Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

09. 10. 2024. 18:57 >> 18:57

IVANOVIĆ

"Vjerujem da će doprinos poslanika evropskom putu biti neupitan"

Da bismo nastavili realizaciju ambicioznog plana okončanja pregovaračkog procesa do kraja 2026. godine, efikasan i odgovoran rad svih institucija, a naročito Skupštine Crne Gore, je nužnost, poručio je potpredsjednik Vlade za vanjske i evropske poslove Filip Ivanović.

On je podržao poziv poslanicima koji je uputila ministarka evropskih poslova Maida Gorčević  da usvoje zakone ključne za ispunjavanje mjerila u poglavljima 7 – Pravo intelektualne svojine i 10- Informatičko društvo i mediji.

“Sinergija rada izvršne i zakonodavne vlasti, kojoj smo svjedočili u prethodnom periodu, doprinijela je odlučujućem napretku Crne Gore u EU integraciji. Vjerujem da su toga svjesni svi poslanici i da će njihov doprinos evropskom putu naše države, kao i do sada, biti neupitan”, kazao je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније