Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Onogošt.me [ M.V. ]

20. 09. 2024. 12:17 >> 12:17

NIKŠIĆ

Promocija knjige “Besudna vremena”

Udruženje boraca Narodno-oslobodilačkog rata (UBNOR) i antifašisti Nikšića i Društvo prijatelja i poštovalaca Nikšića u petak, 20. septembra, sa početkom u 19 časova, u Hotelu "Onogošt" organizuju promociju knjige "Besudna vremena" autora Velizara Sredanovića.

Kako su naveli organizatori, knjiga govori o značajnim crnogorskim i jugoslovenskim istorijskim ličnostima stradalim na Golom otoku.

“Ispričane su životne priče velikih ljudi iz malog, ali veličanstvenog njegoševskog naroda i crnogorske nacije, jugoslovenskog opredjeljenja, koji su stradali kao sljedbenici izvorne internacionalne socijalističke ideje i ruskog faktora, koji je bio dominanatan u razvoju crnogorskog bića i državnosti od nastanka do kraja dinastije Petrović, pa i u Jugoslaviji”, saopštili su.

Na promociji će govoriti akademik Nenad Vuković koji je uradio recenziju, dr Nikola Šaranović i autor, prof. dr Velizar Sredanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније