Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

07. 10. 2024. 08:15 >> 08:15
Čitaj mi:

DVADESET GODINA KULTNE SERIJE

Gdje su danas zvijezde  "Očajnih domaćica"

Životi Teri Hačer, Felisiti Hafman, Marše Kros, Eve Longorije i Nikolet Šeridan doživjeli su pravu transformaciju po završetku sage Marka Čerija zvijezde „Očajnih domaćica”.

 

Pet zgodnih, ali duhom potpuno različitih domaćica iz Vistirija lejna – Suzan, Linet, Bri, Gabrijela i Idit – kao junakinje serije „Očajne domaćice” stigle su na mali ekran prije dvadeset godina, tačnije, 3. oktobra 2004. Od tada, pa narednih osam godina čitav svijet je sa nestrpljenjem pratio njihove uzbudljive živote u predgrađu Ferju.

U seriji ovjenčanoj sa tri „Zlatna globusa”, od kojih su dva za najbolju komediju, i sedam osvojenih „Emija”, glavne uloge ostvarile su: Teri Hačer, Felisiti Hafman, Marše Kros, Eve Longorije i Nikolet Šeridan.

Kakav je život ovih zvijezda po završetku kultne sage?

Teri Hačer
Američka glumica pokazala je da je moguće živjeti mirnijim tempom života poslije „Očajnih domaćica”. Radila je sporadično. Pozajmila je glas Dotiju u filmovima „Avioni” i „Avioni 2: Hrabri vatrogasci”, glumila u seriji „Čudan par” sa Metjuom Perijem i bila gostujuća zvijezda superherojske sage „Super djevojka”.

Otvorila je svoj kanal na Jutjubu kako bi pomogla ljudima da naprave pozitivne promjene u svojim životima, a za svoju dušu naučila je dobro da kuva.

Sa televizijskim suprugom Džejmsom Dentonom (Majk Delfino u „Domaćicama”) ponovo je dijelila kadar, ali u Holmarkovom prazničnom TV filmu „Poljubac prije Božića” 2021. godine, i u jednoj epizodi serije „Ostrvo fantazija” 2023.

Felisiti Hafman
Od karijere izvrsne glumice Felisiti Hafman očekivalo se mnogo. Ostvarila je briljantne role u nagrađivanim serijama „Američki zločin” i „Kad nas vide”. Međutim, sve se promijenilo prije dvije godine kada je izbio skandal oko upisa na koledž u Americi. Ona je priznala da je platila 15.000 dolara kako bi konsultant ispravio odgovore njene kćerke na prijemnom ispitu 2017. Osuđena je na 14 dana zatvora i novčanu kaznu od 30.000 dolara i 250 sati društveno-korisnog rada.

Prošle godine imala je dobru priliku da se u velikom stilu vrati u svijet serija. Dobila je jednu od glavnih uloga u tada potencijalnoj seriji „Dobri advokat” nastaloj iz popularne sage „Dobri doktor”. Ali su ti planovi propali.

Povratak na mali ekran uslijedio je ove godine u nastavku serije „Zločinački umovi” gdje je tumačila briljantnu doktorku Džil Gideon, koja nerado pristaje da pomogne Jedinici za analizu ponašanja u istraživanju ubistvene teorije zavjere. Junakinja ima komplikovanu prošlost sa Dejvidom Rosijem (Džo Mantenja) i bivšim, preminulim suprugom Džejsonom Gideonom, kog je u originalnoj seriji tumačio Mandi Patinkin.

Marša Kros
Glumica triput nominovana za „Zlatni globus” za ulogu Bri željela je da se odmori poslije serije, pa je glumu stavila na čekanje. Imala je svega nekoliko gostujućih rola poput one u akcionoj sagi „Kvantiko”.

Saznala je da ima rak anusa, a sada je u remisiji. Tokom procesa liječenja, saznala je da se ljudi stide da kažu da ga imaju. Već godinama aktivno radi na tome da osnaži oboljele i da nema razloga za bilo kakav stid.

Eva Longorija
Za razliku od svojih koleginica, američka glumica meksičkih korijena nije oklijevala da se uhvati u koštac sa novim projektima. Bila je izvršni producent i glumila u popularnim serijama „Opake služavke”, „Grand hotel”, „Telenovela”, pa i najnovije „Zemlja žena”. Pojavila se i u filmovima „Moj lažni muž”, „Dora i izgubljeni zlatni grad”, „Aristotel i Dante otkrivaju tajne univerzuma”, a putovala je zemlju svojih predaka u kulinarsko-putopisnom serijalu „Eva Longorija u potrazi za Meksikom”.

Prošle godine imala je rediteljski debi sa filmom „Flamin’ Hot”.

Udala se za meksičkog biznismena Hosea Antonija Bastona sa kojim ima sina Santijaga.

Nikolet Šeridan
Uloga Idi ju je učinila poznatom, ali je za to platila veliku cijenu. Javnost je bila u šoku kada je objelodanila da ju je autor Mark Čeri napao na snimanju i potom joj dao otkaz. Zato je protiv njega podnijela tužbu vrijednu 20 miliona dolara. Na kraju, sud je odlučio da Šeridanova nije nepravedno otpuštena.

Poslije „Domaćica” imala je svega nekoliko uloga. Najpoznatija je čuvena Aleksis, koju je glumila u rimejku „Dinastije”.

Imala je trogodišnji turbulentni bračni period, koji se završio razvodom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније