Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

07. 10. 2024. 12:23 >> 12:23

NEGIRAO SVE TVRDNJE

Sin kraljice Kamile odgovorio na glasine da mu majka puno pije i puši

Sin kraljice Kamile Tom Parker Bouls, koji se bavi gastronomijom, objavio je novu knjigu pod nazivom Kuvanje i kruna: Kraljevski recepti od kraljice Viktorije do kralja Čarlsa III. U razgovoru s The Timesom govorio je o glasinama da je kraljica Kamila strastvena pušačica i ljubiteljka alkohola.

 


Tom je sve te tvrdnje negirao.

“Znate li da ona ima tu reputaciju da pije džin i puši?” upitao je novinara. “Nikad nije popila čašu džina u životu i ne puši, Nikad je nisam vidio da je imalo pripita”, objasnio je.

Dodao je da možda povremeno popije nešto, ali ne redovito. Kad je novinar upitao kako je Kamila reagovala na to da piše knjigu o povezanosti kraljevske porodice i hrane, Parker Bouls je rekao: “Moja majka je prvo pročitala sve prije objavljivanja, a zatim i Palata.”

Govorio je o omiljenoj hrani svoje majke i njihovom odnosu: “Smatram, kao sin, da je ona osoba s kojom volim večerati. Takođe, uživam u šetnjama po Škotskoj s njom. Uvijek dolazi do nesuglasica i različitih mišljenja, ali bilo bi čudno kad bismo se slagali u svemu. Bilo bi neugodno… Ponekad bih joj sigurno išao na živce.”

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније