Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

10. 10. 2024. 12:07 >> 12:07
Čitaj mi:

SAOPŠTILA "FEEDING AMERICA"

Tejlor Svift dala pet miliona dolara za žrtve uragana Milton

Najbogatija muzičarka na svijetu, pjevačica Tejlor Svift donirala je pet miliona dolara za pomoć onima koji su pogođeni uraganima "Helen" i "Milton", naveli su iz organizacije "Feeding America".

 


Zvaničnici neprofitne organizacije "Feeding America", jedne od najvećih za pomoć u katastrofama u SAD, saopštili su da je Tejlor Svift donirala pet miliona dolara za žrtve uragana "Helen" i "Milton".

"Ovaj doprinos će pomoći zajednicama da se obnove i oporave, obezbijede neophodnu hranu, čistu vodu i zalihe za ljude pogođene ovim razornim olujama", rekla je izvršna direktorka Feeding America Kler Babinek-Fontenot, a prenio Sky News.

Pomoć za žrtve uragana koji su pogodili Ameriku, dala je i slavna Doli Parton. Ona je donirala milion dolara neprofitnoj organizaciji iz Tenesija, Fondaciji Mountain Vais.

Inače, Nacionalni centar za uragane sa sjedištem u Majamiju, izmjerio je maksimalnu brzinu vjetra od 205 kilometara na sat tokom uragana "Milton" na Floridi.

Za sada se moglo čuti da je više osoba izgubilo život, a više od dva miliona domaćinstava ostalo je bez struje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније