Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. - N.N.

02. 10. 2024. 17:57 >> 18:32
Čitaj mi:

vanredno 10.kolo

Uživo: Bez golova u Tuzima, preokreti Jedinstva i Mornara

Nastavlja se takmičenje u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi (MPCFL). Danas su na programu mečevi 10. kola.

10. kolo:

Jezero - Bokelj 0:0 Kraj

Otrant - Mornar 1:2 (V. Rudović 12 - Vujačić 84, Kaluđerović 86) Kraj

Jedinstvo - Arsenal 3:2 (Juković 18, Korać 27, Čepić 43 - Manojlović, penal 6, Kordić 79, crveni karton Montenegro 65) Kraj

Dečić - Sutjeska 18 časova

Petrovac - Budućnost odloženo

LIVE BLOG

18:31

Pola sata igre u Tuzima, Sutjeska nešto konkretnija, ali i dalje nema golova.

Опширније

18:00

Počeo je derbi u Tuzima.

Опширније

17:56

KrajKraj i u Bijelom Polju.

Опширније

17:51

KrajKraj na mečevima Otrant - Mornar i Jezero - Bokelj.

Опширније

17:45

GolU samo dva minuta Barani su preokrenuli. U 86. minutu Kaluđerović je svojim prvim golom u sezoni donio prednost Baranima. Vezista Mornara je jedan odbitak sa ivice kazenog prostora pospremio u mrežu.

Опширније

17:42

GolMornar u finišu stiže do izjednačenja, preko Vujačića. Napadač Barana je u 84. minutu šutitao glavom nakon kornera, lopta je nekog zakačila i završila u mreži.

Опширније

17:40

GolUspio je Arsenal s igračem manje da smanji na 3:2. Igrao se 79.minut kada je nakon karambola u kaznenom prostoru domaćih lopta došla do Kordića, koji ju je zakucao sa nekoliko metara u mrežu.

Опширније

17:22

Crveni kartonArsenal je u Bijelom Polju ostao sa desetoricom. Drugi žuti karton zbog prigovora u 65. minutu dobio je Argentinac Montenegro.

Опширније

17:21

Niti na jednom od tri meča nema golova u nastavku, do kraja je nekih 25 minuta.

Опширније

17:05

Počelo je drugo poluvrijeme na sva tri meča.

Опширније

16:48

KrajKraj prvog dijela na sva tri meča

Опширније

16:44

GolJedinstvo stiže do vođstva od 3:1. Pogodio je Čepić u 43. minutu sa desetak metara, nakon što je na ivici kaznenog prostora oduzeo loptu Manojloviću.

Опширније

16:30

U Bijelom Polju je u devetom minutu došlo do povrede Imamovića, kojeg je Petović u duelu nehotice udario u potiljak. Igrač domaćih se srušio na teren, mislilo se u prvom trenutku da je teža povreda. Srećom nije, on je kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Опширније

16:25

GolJedinstvo je stiglo do preokreta, strijelac je njihov najbolji igrač Korać. Bošnjak je htio da proigra Jukovića, ali se lopta nakon intervencije jednog defanzivca Tivćana odbila do Koraća, koji je rutinski sa 10-11 metara poslao loptu u mrežu.

Опширније

16:18

GolBrzo se Jedinstvo oporavilo nakon primljenog gola. U 18. minutu Juković je rezantnim udarcem sa 13-14 metara zatresao mrežu, sjajno mu je loptu odložio Brandao.

Опширније

16:10

GolPoveo je i Otrant u derbiju začelja protiv Mornara. Pogodak za Ulcinjane dao je Valentin Rudović u 12. minutu preciznim udarcem iskosa sa desne strane.

Опширније

16:06

GolVeć u šestom minutu pogodak u današnjem programu. Postigao ga je Arsenal na gostovanju Jedinstvu. Manojlović je bio siguran sa "bijele" tačke.

Опширније

15:31

Duel koji najviše privlači derbi kola, Dečić će u Tuzima, u 18 sati uz direktan prenos na TVCG2, ugostiti Sutjesku, dok će dva sata ranije na Trening kampu Fudbalskog saveza rivali biti Otrant Olimpik i Mornar.

od 16 sati sastaće se Jezero i Bokelj u Beranama, odnosno Jedinstvo Franca i Arsenal u Bijelom Polju.

Duel vodećih timova, Petrovca i Budućnosti na stadionu Mitar Mičo Goliš, odgođen je zbog obaveza podgoričkog omladinskog tima na evropskoj sceni.

Опширније

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније