Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

02. 10. 2024. 11:08 >> 11:09
Čitaj mi:

engleska

Osmajić prihvatio optužbu zbog nasilničkog ponašanja

Crnogorski reprezentativac i fudbaler Prestona, Milutin Osmajić, prihvatio je optužbu Fudbalskog saveza Engleske za nasilničko ponašanje, pošto je  ugrizao fudbalera Blekburna Ovena Beka.

Sve se odigralo 22. septembra, kada je u finišu utakmice Prestona i Blekburna Osmajić ugrizao protivnika.

Bek, koji za Blekburn igrao na pozajmici iz Liverpula, sankcionisan je sa tri utakmice neigranja, jer je neposredno prije okršaja sa Osmajićem zaradio crveni karton udarivši Duana Holmsa.

Nikšićanin je imao rok do 30.septembfa da odgovori na optužbu.

"Prihvatio je optužbu FA, a koja se odnosi na to da je viđen kako je ugrizao protivnika. Već smo mu nagovijestili koje ćemo akcije preduzeti povodom ovog slučaja, ali to će ostati između nas. Mi kao fudbalski klub ne tolerišemo takvo ponašanje, pa smo preduzeli odgovarajuće mjere", rekao je direktor Prestona, Piter Ridsdejl.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније