Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

02. 10. 2024. 10:08 >> 10:11
Čitaj mi:

reakcije nakon meča

Vajs: Rezultat je takav kakav je, ali igrali smo protiv najbolje ekipe na svijetu

Mančester Siti je potvrdio ekstra klasu na Tehelnom polju. U svom drugom nastupu u Liie šampiona lako su svladali Slovan sa 4:0, dominirajući tokom cijele utakmice.

Trener Mančester Sitija, Pep Gvardiola, bio je zadovoljan učinkom, dok je strateg domaćih, Vladimir Vajs bio savladan emocijama.

"Bila je to predivno veče, rezultat je takav kakav je, ali igrali smo protiv najbolje ekipe na svijetu. Sastavio sam ekipu koja je to zaslužila. Igrači su odigrali utakmicu i drago mi je da su im ljudi tapšali, stekli su fudbalsko iskustvo. Igramo za ono što imamo, ponosan sam što smo uopšte prošli u ovo takmičenje. Sada se moramo fokusirati na domaću ligu,” rekao je Wajs.

U 78. minuti trener Slovana zamijenio je sina Vlada, za obojicu je ovaj trenutak bio vrlo emotivan. Međutim njegov otac nije želio reći je li to bila posljednja utakmica 34-godišnjeg fudbalera.

“Ostalo će vam Vlado sam reći. Ja sam mu otac i trener i teško mi je. Radovao se utakmici, mladost je proveo u Sitiju. Bilo je to lijepo vrijeme za njega i hvala svima koji su mu pomogli u Mančesteru, ali jednom će se sve završiti, on će govoriti za sebe, a ja ću takođe govoriti za ono što se dogodi”, dodao je Vajs

Potom se trener Slovana vratio na utakmicu:

“Bila je to bolja predstava nego protiv Seltika, ali igrali smo za klasu sa boljom ekipom. Ovo je drugi svijet, mi imamo svoj. Zasluženo smo prošli u Ligu šampiona, ali ovo su svjetske ekipe. Ako se Gvardiolini igrači ne povrijede, jer i oni imaju tešku ligu, mogu opet osvojiti. Imamo protivnika za kaznu, ali i za nagradu, to nam je iskustvo. Mladi igrači uče i pamtiće to do kraja života. Još ćemo se boriti sa zagrebačkim Dinamom koji je na našom novou”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније