Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

04. 10. 2024. 13:40 >> 13:39

GEST ZA PRIMJER

Trener Invernesa se odrekao plate kako bi pomogao klubu

Trener Invernesa Dankan Ferguson odrekao se plate, kako bi pomogao klubu da se izbori sa finansijskim problemima.

Bivši napadač Dandi junajteda, Rendžersa, Evertona i Njukasla tako se odrekao 200.000 funti, koje je trebalo da primi u naredne dvije sedmice, kako Invernes ne bi pao pod stečaj, prenio je Skaj.

Uprava škotskog trećeligaša stupila je u kontakt sa računovođama koji su prethodno radili na finansijskim problemima Rendžersa, Hartsa i Danfermlina.

"Mislio sam da bi bilo prikladno da ponudim svoju platu. Očigledno da ne mogu uvijek da radim bez plate, pošto moram da se prehranim, ali u ovom trenutku to je potrebno", rekao je Ferguson, koji je u avgustu pristao na smanjenje plate.

Invernes je prošle sezone ispao u treći rang takmičenja, pošto je u baražu poražen protiv Hamiltona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније