Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

03. 10. 2024. 18:19 >> 18:18

ZBOG SVJETSKOG KLUPSKOG PRVENSTVA

Fifa uvela privremeni prelazni rok

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) uvela je danas kratkoročni prelazni rok za naredno ljeto kako bi pomogla igračima da promijene klubove i igraju na Svjetskom klupskom prvenstvu u SAD.

Tako će igrači kojima ističu ugovori 30. juna biti omogućeno da prije toga, bez obeštećenja, potpišu ugovore sa jednim od 32 kluba koji će igrati na Svjetskom klupskom prvenstvu u junu i julu naredne godine u SAD.

Taj prelazni rok će trajati od 1. do 10. juna.

Podsjetimo, Fifa je uvela novi format Svjetskog klupskog prvenstva, zbog čega su brojni fudbaleri i Sindikat fudbalera ljuti jer ih niko nije konsultovao u vezi sa proširenim kalendarom i uvođenjem većeg broja utakmica.

Mogući slobodni fudbaleri sljedećeg ljeta između ostalih su igrači Liverpula Mohamed Salah, Trent Aleksander-Arnold i Virdžil van Dajk, kapiten Totenhema Son Hjun Min, te Kevin De Brujne iz Mančester sitija.

Svjetsko klupsko prvenstvo igraće se od 15. juna do 13. jula u SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније