Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

07. 10. 2024. 14:55 >> 16:39
Čitaj mi:

KAPITEN PRIMORCA

Brguljan: Olimpijakos jedan od favorita, daćemo svoj maksimum

Vaterpolisti Primorca otvaraju povratnički nastup i Ligi šampiona gostovanjem Olimpijakosu.

Kapiten Kotorana Draško Brguljan je poručio da će Kotorani dati svoj maksimum.

,,Počinje Liga šampiona, jedan za nas lijep momenat, daćemo svoj maksimum protiv Olimpijakosa“, kazao je on.

On smatra da je grčki tim jedan od glavnih favorita ove sezone.

,,Olimpijakos je po meni, uz Ferencvaros, najbolja ekipa u Evropi ove godine i najveci kandidat za final four Evrolige. Osam ili devet grčkih reprezentativaca, najbolji mađarski igrač Zalanki, jedan od najboljih bekova na svijetu Bušlje, Lončar kao najbolji centar svijeta..."

Međutim Brguljan se nada da će Primorac pružiti svoj maksimum.

"Biće ovo jedna dobra utakmica, kao što su bile protiv Novog Beograda i Primorja, gdje smo pokazali da možemo da igramo sa boljim ekipama od nas i vjerujem da ćemo u Grčkoj pružiti jedan dobar otpor. Jedino što želim je da damo naš maksimum i da se borimo. Ne sjećam se ko je posljednji put pobijedio Olimpijakos u Atini na njihovom bazenu i to je jedna prilika za nas gdje ulazimo rasterećeno u utakmicu. Oni su dosta statični, i u toj pozicionoj igri su najbolji na svijetu. Naša šansa je da izađemo iz toga i kroz kontra napade, da pokušamo da ih svedemo na tu neku našu igru. Koliko će nam to uspjeti vidjećemo, jer se radi o vrhunskoj ekipi. Probaćemo sve i daćemo svoj maksimum“, zaključio je Brguljan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније