Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

06. 10. 2024. 17:51 >> 17:51

DPS

Skandalozan odnos Vlade, hitno uputiti pomoć Šavniku

Iz Demokratske partije socijalista ističu da je odnos Vlade Crne Gore prema kriznoj situaciji u Šavniku koja je nastala kao posljedica vremenskih nepogoda, sraman i nedopustiv.

Kako navode u saopštenju, dva dana nakon eskalacije problema Vlada nije uputila nikakvu pomoć ovoj opštini na sjeveru što je očigledno politički motivisano kao posljedica frustracije aktuelne parlamentarne većine što nije uspjela na silu da preuzmu vlast uprkos višemjesečnim pokušajima.

"Vlada je ovim još jednom pokazala maćehinski odnos prema građanima, te demonstrirala nezapamćenu drskost da zbog političkih interesa rizikuje živote građana svoje države. Pozivamo Milojka Spajića da se ostavi političkih kalkulacija i da opštini Šavnik hitno uputi pomoć kako bi se zaštili životi građana i sanirale katastrofalne posljedice nevremena", navode u DPS-u.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније